Ervaringen met de remedie

Vanaf het moment dat 'Thuiskomen in jeZelf' thuis kwam bij mijzelf, draag ik dit sieraad met grote dankbaarheid. Ik heb 3 maten zilveren kettingen zodat ik de lengte kan aanpassen aan mijn kleding.

Ik krijg zo goed als van iedereen een compliment of een vraag over wat er in deze hanger zit. Hoog gevoelige mensen hoeven geen uitleg meer. Willen het vast houden, soms even dragen (lenen). Ik heb daar geen moeite mee!

In mijn praktijk Essential Awakening begeleid ik ouders met een kinderwens, zwangerschap en geboorte op een heel bijzondere manier. Ik kan mij afstemmen op de ouders en communiceer met zielskinderen die naar de aarde willen komen! De zielskinderen staan te trappelen van ongeduld al kunnen ze alleen echt komen en blijven als hun ouders zich afstemmen op de 'nieuwe aarde energie'! "Thuiskomen in jezelf" helpt ouders met die afstemming!

 

Mijn ervaring met deze mooie energie maakt dat ik s nachts 'doorslaap' zodat mijn nachten niet meer doorbroken worden. Word ik wel wakker om 3.33 uur, 4.44 uur of 5.55 uur dan weet ik dat er iets in mij is dat communiceert met De Bron. Ik mag dan schrijven of mediteren en ben daarna NIET moe. Mijn power nappies overdag zijn wel nodig om mij overdag weer op te laden.

 

Thuiskomen in jezelf heeft mij doen thuiskomen in mijzelf!

Ingrid Jetten www.essential-awakening.nl

Ervaring naar aanleiding van het innemen druppels Thuiskomen in jeZelf

 

Sinds een tijdje neem ik trouw elke avond voor het slapen gaan de druppels Thuiskomen in jeZelf in. Ik was nog niet in slaap toen ik een hele sterke ervaring kreeg. Het was alsof voorgaande levens, de personen die ik toen was, uit dit lichaam werden gevibreerd. Net alsof je op een gong slaat en er van die geluidsgolven/ concentrische cirkels uit komen. Van sommige kreeg ik ook beelden, een oude man, een jonge vrouw. Heel gek want het voelde wel alsof ik dat was.

Het was een fijne ervaring. Het ruimde lekker op!

Ik wil heel graag een nieuw flesje daar het zo'n eenvoudige en doeltreffende manier is zonder dat je in uitwisseling gaat met een ander mens.

 

Chris.

 

Een appje over de watervitalisator Staf van Licht

Mijn zoontje van 6 zei net bij het eten: "Als je dat roerstaafje in het drinken doet, smaakt het lekkerder!"

 

© 2015 Claudia Jansen. Ruimte van Liefde en Thuiskomen in jeZelf.